1. Όροι

Η ατομική επιχείρηση ΓΑΖΟΣ Κ.ΖΗΣΗΣ., εδρεύουσα στη Θεσσαλονίκη, στο κατάστημά της επί της οδού Αγνώστου Στρατιώτη 20 (τηλ.0030 2310 257609), διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του δικτυακού της τόπου, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η ατομική επιχείρηση ΓΑΖΟΣ Κ.ΖΗΣΗΣ. αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού τόπου. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

2. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Η ατομική επιχείρηση ΓΑΖΟΣ Κ.ΖΗΣΗΣ δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.eikonia.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε υπηρεσία  που παρέχει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

3. Περιορισμός ευθύνης

Η ατομική επιχείρηση ΓΑΖΟΣ Κ.ΖΗΣΗΣ. ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και παροχή υπηρεσιών και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της. Η ατομική επιχείρηση ΓΑΖΟΣ Κ.ΖΗΣΗΣ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η  ατομική επιχείρηση ΓΑΖΟΣ Κ.ΖΗΣΗΣ ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα www.eikonia.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της ατομικής επιχείρησης ΓΑΖΟΣ Κ.ΖΗΣΗΣ. για την ανάθεση και αποστολή προϊόντων μέσω διαδικτύου. Όλο το περιεχόμενο, που αναρτάται από την ΓΑΖΟΣ Κ.ΖΗΣΗΣ., συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία ΓΑΖΟΣ Κ.ΖΗΣΗΣ. και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της ΓΑΖΟΣ Κ.ΖΗΣΗΣ.  ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ΓΑΖΟΣ Κ.ΖΗΣΗΣ  ή/και το δικτυακό της τόπο  ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ΓΑΖΟΣ Κ.ΖΗΣΗΣ.  ή/και του www.eikonia.gr  ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.
Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.eikonia.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης της.

5. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.eikonia.gr  αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτην για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στην σελίδα του www.eikonia.gr  είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).
Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της ΓΑΖΟΣ Κ.ΖΗΣΗΣ. που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί.

7. Αγορά Προϊόντων και Τρόποι Πληρωμής

Στο δικτυακό μας τόπο μπορείτε να βρείτε όλες τις παρεχόμενες από την εταιρεία μας υπηρεσίες μέσω αυτού και οι οποίες  αφορούν όλο το φάσμα εκτυπωτικών εργασιών. Εφόσον κάποια από τις παρεχόμενες υπηρεσίες ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε λογαριασμό στο δικτυακό μας τόπο και ακολούθως μπορείτε να προβείτε στην παραγγελία του προϊόντος ή της υπηρεσίας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας αυτή θα εμφανίζεται στο καλάθι αγορών σας, ενώ αν για οποιοδήποτε λόγο πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αποσυνδεθείτε από το δικτυακό μας τόπο, το καλάθι αγορών σας θα αδειάσει αυτόματα και εφόσον το επιθυμείτε θα πρέπει να καταχωρήσετε εκ νέου την παραγγελία σας. Πριν από την καταχώριση της παραγγελίας σας, συνιστούμε όπως επισκεφθείτε την ενότητα των όρων χρήσης του δικτυακού μας τόπου όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία και τον τρόπο παραγγελίας και αγοράς των προϊόντων μας και εντολής για παρεχόμενη υπηρεσία. Παράλληλα με την παραγγελία, αποδέχεστε του όρους χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου για τις παραγγελίες που γίνονται από αυτόν. Η παραγγελία σας θεωρείται ενεργή μόνο στην περίπτωση που σας αποσταλεί από την εταιρεία μας e-mail επιβεβαίωσης αυτής και ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής. Ο πελάτης, έχοντας λάβει υπ'' όψιν το είδος και τα χαρακτηριστικά του  προϊόντος που παραγγέλνει και είναι της απολύτου αρεσκείας του, αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της επιλογής του προϊόντος.
Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να λάβει περισσότερες πληροφορίες για το παρεχόμενο προϊόν ή τις υπηρεσίες μας, μπορεί να ζητήσει λεπτομέρειες, επικοινωνώντας με eMail στο  info@eikonia.gr
Η εντολή για την καταβολή του συνόλου του τιμήματος της πώλησης για τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας πραγματοποιείται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μέσω του δικτυακού μας τόπου εφόσον αυτή γίνεται με τραπεζική ή πιστωτική κάρτα. Στην περίπτωση καταβολής του τιμήματος σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, η ολοκλήρωση της παραγγελίας λαμβάνει χώρα με την αποστολή μέσω email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@eikonia.gr του τραπεζικού γραμματίου κατάθεσης του τιμήματος. Η χρέωση αντίστοιχα της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται με την παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων.
Το νόμισμα στο οποίο εκτελούνται οι συναλλαγές είναι το Ευρώ (€). Για την εξόφληση των παραγγελιών του ο πελάτης μπορεί να πληρώσει με:
    * Τραπεζική κάρτα: Οι πληροφορίες του λογαριασμού τραπέζης (αριθμός κάρτας και ημερομηνία λήξης κάρτας) είναι απολύτως ασφαλείς και κρυπτογραφημένοι. Για λόγους ασφαλείας οι πληροφορίες του λογαριασμού τραπέζης καταστρέφονται με το που ετοιμαστεί η παραγγελία, και θα χρειασθεί να ξαναεισαχθούν σε περίπτωση νέας παραγγελίας.
    * Πιστωτικές κάρτες: Δεκτές είναι όλες οι διεθνείς EuroCards και MasterCards, καθώς και όλες οι Visa. Δεν αποθηκεύουμε στη βάση δεδομένων μας (SERVER) αριθμούς πιστωτικών καρτών, διασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη ασφάλειά σας.
    * Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με μέλος της εταιρείας μας.  
Η παραγγελία θεωρείται ενεργή, εφόσον η τράπεζα εγκρίνει την συναλλαγή. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία ακυρώνεται. Ο πελάτης διαβεβαιώνει το eikonia.gr πως έχει τις απαραίτητες διαπιστεύσεις για την χρησιμοποίηση της οποιασδήποτε κάρτας. Σημειώνεται ότι επί των αναγραφόμενων τιμών στα προϊόντα που πωλούνται από τον δικτυακό μας τόπο συμπεριλαμβάνεται ο φόρος προστιθέμενος αξίας που ανέρχεται σε ποσοστό 23% επί της αξίας του προϊόντος.
Το eikonia.gr, έχει το δικαίωμα  να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία, στην περίπτωση αδυναμίας πληρωμής ή προβλήματος κατά την πληρωμή από τον πελάτη.

8. Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΓΑΖΟΣ Κ.ΖΗΣΗΣ σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του, η οποία όμως αποδεδειγμένα υπήρχε κατά το χρόνο παράδοσης του προϊόντος. Μετά την παράδοση του προϊόντος ή των προϊόντων ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή.
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Η ΓΑΖΟΣ Κ.ΖΗΣΗΣ. ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης ελαττώματος μόνο αν αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητα της, οπότε και δεν ευθύνεται για ελαφρά αμέλεια. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με το νόμιμο παραστατικό της αγοράς ήτοι την απόδειξη αγοράς του προϊόντος. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν  και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της ΓΑΖΟΣ Κ.ΖΗΣΗΣ.. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις: 1. σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 14 ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρησης εντός 14 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί 2. το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

9. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση». Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε εντός 24 ωρών από την ηλεκτρονική παραγγελία στο τηλέφωνο της επικοινωνίας της εταιρείας μας που αναγράφεται στο δικτυακό μας τόπο ή μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@eikonia.gr και συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή αυτής. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο ίδιο νούμερο επικοινωνίας  ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

10. Παραγγελία / Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

Ολοκλήρωση παραγγελίας:
Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. O αριθμός παραγγελίας σας είναι χχχχχχ. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.»
Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων
Κάθε παραγγελία επεξεργάζεται από το eikonia.gr κατά μέσο όρο σε:
- 48 εργάσιμες ώρες .
Τα προϊόντα αποστέλλονται στην ταχυδρομική διεύθυνση που έχει επιλέξει ο πελάτης (η διεύθυνση αποστολής περιγράφεται επίσης στο eMail επιβεβαίωσης της παραγγελίας). Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος, λόγω λανθασμένης διεύθυνσης επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.
Την αποστολή των παραγγελιών, την αναλαμβάνει εταιρία courier ή τα ΕΛ.ΤΑ. με τους ακόλουθους χρόνους αποστολής:
- 48 εργάσιμες ώρες για αποστολή εντός Ελλάδος.
- 4 με 6 ημέρες για αποστολή σε ευρωπαϊκή χώρα.
- 6 με 10 ημέρες για αποστολές ανά τον κόσμο.
Η παραγγελία αποστέλλεται από την εταιρία courier ή τα ΕΛ.ΤΑ στον χώρο που επιθυμεί ο πελάτης. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιος για να παραλάβει την παραγγελία, ο πελάτης ενημερώνεται μέσω σημειώματος για να παραλάβει την παραγγελία από το κοντινότερο γραφείο εξυπηρέτησης της εταιρίας courier ή τα ΕΛ.ΤΑ εντός 2 εβδομάδων.
Ο χρόνος επεξεργασίας και αποστολής που περιγράφονται, αντιστοιχούν στον μέσο προβλεπόμενο χρόνο που έχει παρατηρηθεί. Πιθανή απόκλιση από το περιγραφόμενο χρονοδιάγραμμα σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί λόγο ακύρωσης ή αποζημίωσης από τον πελάτη.
Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος επεξεργασίας και αποστολής δεν ξεπερνά τις 30 ημέρες από την επομένη της παραγγελίας ή της πληρωμής από τον πελάτη. Μετά το πέρας των 30 ημερών, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία. Το ποσό της πληρωμής επιστρέφεται άμεσα στον πελάτη χωρίς καμία άλλη αποζημίωση.

Παραλαβή προϊόντων:

Ο πελάτης πρέπει να επιβεβαιώσει, παρουσία του υπαλλήλου της εταιρίας courier, ή τα ΕΛ.ΤΑ την κατάσταση του πακέτου με την παραγγελία του. Στην περίπτωση που ο πελάτης έχει οποιαδήποτε αμφιβολία για την κατάσταση του πακέτου με την παραγγελία του, οφείλει να αρνηθεί την παραλαβή αυτού  την ίδια  στιγμή και συγχρόνως να αποστείλει άμεσα, ενημερωτικό eMail στο info@eikonia.gr.
Σε περίπτωση που η παραγγελία δεν παραληφθεί στον προβλεπόμενο χρόνο, ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει με eMail στο info@eikonia.gr, ώστε το eikonia.gr να αναζητήσει το πακέτο παραγγελίας μέσω της εταιρίας courier.
Η αναζήτηση μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 21 ημέρες. Εάν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα το πακέτο βρεθεί, θα αποσταλεί άμεσα στον πελάτη. Σε αντίθετη περίπτωση και μετά το πέρας των 21 ημερών, το eikonia.gr θα ετοιμάσει ένα νέο πακέτο και το αποστείλει άμεσα με δικά του έξοδα στον παραλήπτη.
Έξοδα Αποστολής:.
Για παραγγελίες το κόστος μεταφοράς εμφανίζεται στο καλάθι των αγορών σας.

11. Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας. Σε κάθε περίπτωση η ΓΑΖΟΣ Κ.ΖΗΣΗΣ. δεν ευθύνεται για λόγους που ανάγονται στο πρόσωπο του μεταφορέα.
Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

12. Υποχρεώσεις Πελάτη

Ο εκάστοτε πελάτης υποχρεούται :
Να μη χρησιμοποιεί το δίκτυο του www.eikonia.gr, για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του www.eikonia.gr , για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά αναφέρονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.
Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.
Να τηρεί απαρέγκλιτα τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς και όρους χρήσης του www.eikonia.gr καθώς επίσης και τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών του ή και των επισκεπτών των ιστοσελίδων αυτού.
Να παρέχει πλήρη και ορθά στοιχεία εγγραφής τα οποία καταχωρούνται κατά τη διάρκεια της εγγραφής και για τα οποία παρέχεται δυνατότητα ενημέρωσης.
Να ενημερώνει τα Στοιχεία εγγραφής του έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα αληθή τρέχοντα προσωπικά στοιχεία του. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια στα στοιχεία εγγραφής του Πελάτη, έχουμε το δικαίωμα να απενεργοποιήσουμε άμεσα το λογαριασμό Πελάτη.
Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του (username, password) στις υπηρεσίες μας. Υποχρεούται επίσης να μας ενημερώνει ΑΜΕΣΑ μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eikonia.gr, για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού και του συνθηματικού του.
Να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από το λογαριασμό του στο τέλος του κάθε συνόδου (session).
Να παρέχει ορθά Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί στo www.eikonia.gr

13. Ευθύνη του  www.eikonia.gr

Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στον πελάτη, από την ανταλλαγή πληροφοριών κατά τη χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται στον ως άνω ιστότοπο, προερχόμενη, από απώλεια ή καθυστέρηση λήψης ή μη λήψη ή αλλοίωση δεδομένων.
Οποιεσδήποτε δικαστικές  ή εξώδικες διαφορές που απορρέουν από τις συμβάσεις που καταρτίζονται ή τις πωλήσεις που πραγματοποιούνται στα πλαίσια της ως άνω λειτουργούσας εφαρμογής ηλεκτρονικού εμπορίου, θα αφορούν αποκλειστικά τους νόμιμους εκπροσώπους  της εταιρείας.

14. Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το www.eikonia.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει οποτεδήποτε τους όρους χρήσης του παρόντος μονομερώς, χωρίς προηγούμενη ενημέωρη των πελατών, παρά μόνο αναρτώντας σχετική ειδοποίηση στην κεντρική σελίδα του ιστότοπου.
Αν και το παρόν κείμενο προσδιορίζει τους όρους χρήσης του ιστότοπου www.eikonia.gr και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών του, δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη παροχής εγγύησης, διότι είναι δυνατό να μεσολαβήσουν εξωτερικοί παράγοντες, τους οποίους δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Ωστόσο η διεύθυνση του καταστήματος δεσμεύεται να τηρήσει στο ακέραιο τους όρους που έχουν αναπτυχθεί στο παρόν κείμενο.

15. Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του διαδικτυακού τόπου www.eikonia.gr διέπονται από ελληνική νομοθεσία σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.