Menu
Το καλάθι σας

Αφιερώματα - Λευκώματα


Brand: Εικονία Κωδικός: 5032
Με περισσή φροντίδα, περισσότερο από χίλια χρόνια τώρα, φυλάσσονται στην χερσόνησο του Άθω, το γνωστό σε όλους Περιβόλι της Παναγίας, μοναδικά μνημεία του ελληνορθόδοξου πολιτισμού. Το Άγιον Όρος, αποτελώντας την μεγαλύτερη ζωντανή μοναστική πολιτεία στον ορθόδοξο κόσμο, είναι ταυτόχρονα ένας χώρος ..
75,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5031
Μία πολυτελής έκδοση,που περιλαμβάνει περιγραφή,ιστορικά στοιχεία και φωτογραφικό υλικό από τις περισσότερες Μονές και Σκήτες του Αγίου Όρους.Πρόκειται για έναν τόμο, που συμπυκνώνει το δέος και την μοναδικότητα της βυζαντινής τέχνης,παρουσιάζοντας μοναδικά καλλιτεχνήματα και κειμήλια μεγάλης θρησκε..
25,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5038
Η Αθωνική Πολιτεία αποτελεί ζωντανό μνημείο για τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, συνεχή και αδιάκοπη πνευματική μαρτυρία της χριστιανοσύνης, εθνική παρακαταθήκη και πνευματική επένδυση για τον οικουμενικό ελληνισμό. Ναοί και αρχιτεκτονήματα μεγαλόπρεπα αλλά και σεμνά, δομημένα σε ανθρώπινη κλίμακα, που υποβ..
60,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 1515
15ος-19ος αιώνας - Ελληνική έκδοση Ένα διαχρονικό οδοιπορικό στα χνάρια Ελλήνων και ξένων περιηγητών-προσκυνητών της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου απο τον 15ο ως τον 19ο αιώνα. Ευρωπαίοι και ρώσοι λόγιοι και ανώτεροι κληρικοί, αλλά και απλοί προσκυνητές περιδιαβαίνουν το μοναστήρι ανά τους αιώνες κατ..
42,00€
Κωδικός: 5069
Τάκης Τλούπας - Μισός αιώνας φωτογραφικής προσφοράς. Ένα μοναδικό φωτογραφικό οδοιπορικό στο Άγιον Όρος με φωτογραφίες από τις Ιερές Μονές, τα κελιά, τους ασκητές-μοναχούς και την φύση του Αγίου Όρους.Σελίδες βιβλίου: 160..
20,00€
Κωδικός: 5441
Ο συγγραφέας και φωτογράφος Λουκάς Λίλιος, μετά από ατέλειωτα ταξίδια, μετακινήσεις, πεζοπορίες, φωτογραφικές λήψεις και μελέτες πατερικών κειμένων και βιβλίων, μας ανοίγει τις «πόρτες» του Αγίου Όρους. Μας βάζει στο πραγματικό  θησαυροφυλάκιο,  στο κάστρο της Ορθοδοξίας, το μυρωμένο περιβ..
12,00€
Κωδικός: 5474
Θαυματουργές - Χαριτόβρυτες εικόνες της Θεοτόκου (Ιστορικά - Θαύματα - Παρακλητικοί κανόνες - Λόγοι)ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:- Η Εικόνα της Παναγίας Βηθλεεμίτισσας - Η Εικόνα της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας- Η Εικόνα της Παναγίας Κουκουζέλισσας- Η Εικόνα της Παναγίας Οικονόμισσας- Η Εικόνα και η Τιμία Ζώνη της Υπε..
30,00€
Μανουήλ Πανσέληνος - Εκ του Ιερού Ναού του Πρωτάτου Μανουήλ Πανσέληνος - Εκ του Ιερού Ναού του Πρωτάτου
Εκτός αποθέματος
Κωδικός: 5072
Μανουήλ Πανσέληνος - Ο κορυφαίος ζωγράφος  της εποχής των Παλαιολόγων.Ένα μοναδικό έργο, που παρουσιάζεται σε αυτό το βιβλίο, με την καλλιτεχνική προσωπικότητα του Μανουήλ Πανσέληνου, όπου με λεπτομέρεια απεικονίζονται οι τοιχογραφίες του Ιερού Ναού του Πρωτάτου του Αγίου Όρους.Τα κύρια χαρακτη..
50,00€
Κωδικός: 5244
"Τα μνημεία της Θεσσαλονίκης, ένα από τα πρώτα έργα του φιλόλογου Νίκου Παπαχατζή, που αρχικά γράφτηκε, για να παρουσιάσει στους μαθητές του τον πολιτιστικό πλούτο που διέθετε η πόλη τους.Η απλότητα της γραφής και η πληρότητα του συγγράμματος το επέβαλαν στην αγορά για περισσότερο από 30 χρόνια ως τ..
10,00€
Κωδικός: 5070
Οι Άγιοι ΤόποιΕικονογραφημένα προσκυνητάρια 17ου - 18ου αι.Καδάς Σωτήριος Ν.Σελίδες βιβλίου: 225, Εξώφυλλο σκληρό..
24,00€
Οι θαυματουργές εικόνες στο Περιβόλι της Παναγίας Οι θαυματουργές εικόνες στο Περιβόλι της Παναγίας
Εκτός αποθέματος
Κωδικός: 5220
Οι θαυματουργές εικόνες στο Περιβόλι της Παναγίας"Η αλήθεια των εικόνων βρίσκεται στα πρόσωπα που εικονίζουν. Η αλήθεια της εικόνας του Χριστού βρίσκεται στο πρόσωπο του Χριστού. Η αλήθεια της εικόνας της Παναγίας βρίσκεται στο πρόσωπο της Παναγίας. Και η αλήθεια  της εικόνας κάποιου αγίου βρίσ..
55,00€
Περί του εμού Γέροντος Εφραίμ Περί του εμού Γέροντος Εφραίμ
Δημοφιλές -10 %
Κωδικός: 5477
Αναμνήσεων διήγησις και εικόνων θέασις.. Ένα μοναδικό φωτογραφικό αφιέρωμα για τον Γέροντα Εφραίμ συνοδευόμενο από τις διηγήσεις του Μοναχού Γαβριήλ Φιλοθεΐτου."Στην σύντομη αυτή ζωή πάντα κάποιο "μοναδικό" πρόσωπο είναι εκείνος ο κεντρικός παράγων που θα επηρεάσει και θα καθορίσει την πορεία τ..
22,50€ 25,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εάν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies πατήστε το (Χ) κουμπί δεξιά.
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.