Menu
Το καλάθι σας

Για παιδιά και γονείς


Brand: Εικονία Κωδικός: 2657
Αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο μιας σειράς βιβλίων με περιεχόμενο από τα παλιά αναγνωστικά του δημοτικού σχολείου. Περιέχει παιδικά παιχνίδια που παίζονται και σήμερα από τα παιδιά, κάποια όμως χάθηκαν στην πορεία του χρόνου...Μέσα στα σχολικά βιβλία ξεδιπλώνεται ένας ολόκληρος κόσμος. Ας τον αφουγκρα..
10,00€
Προσευχές για τα παιδιά 1
Δημοφιλές
Brand: Εικονία Κωδικός: 2658
Αγαπημένα μας παιδιάΣε αυτό το βιβλίο θα βρείτε προσευχούλες που θα σας κάνουν, να νιώσετε όμορφα, όταν τις διαβάσετε. Διαβάστε τις προσευχές αυτές το βράδυ, πριν κοιμηθείτε αλλά και το πρωί, για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα σας.Είναι προσευχές παρμένες από πολύ παλιά σχολικά βιβλία, από βιβλία που χρ..
5,00€
Κωδικός: 5232
"...Συχνά, μέσα στην δίνη της καθημερινότητας, τα παιδιά, αλλά και τα εγγόνια, ξεχνούν ότι, κάπου, υπάρχει ένα βλέμμα, έστω και απλανές, που, καρφωμένο σε μια πόρτα ενός ψυχρού δωματίου, περιμένει μιαν αγαπημένη παρουσία, περιμένει μια γνώριμη φωνή...Τα παιδιά ξεχνούν και οι γονείς, χωρίς παράπονο, ..
8,50€
«Άκουσε καλό μου παιδί» - Απαντήσεις σε νέους από έναν Επίσκοπο αγάπης
Δημοφιλές
Κωδικός: 5188
«Άκουσε καλό μου παιδί» - Απαντήσεις σε νέους από έναν Επίσκοπο αγάπηςΤο βιβλίο καταγράφει ερωτήματα νέων και εφήβων, όπως διατυπώθηκαν στον μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλο. Οι απομαγνητοφωνημένες απαντήσεις διασώζουν την εμπειρία και το χάρισμά του να επικοινωνεί με τους νέους, α..
10,00€
Κωδικός: 5383
Άγιος Αρσένιος ο Θαυματουργός δάσκαλος - Συναξάρι για παιδιάΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: - Τα Φάρασα- Ο μικρός Θεόδωρος - Σπουδές- Μοναχός Αρσένιος - Δάσκαλος- Γιατρός- Πατέρας- Ασκητής- Προφήτης- Άγιος- Άγγελος- Ζει εις τους αιώνεςΣελίδες βιβλίου: 70, Διαστάσεις βιβλίου: 14x21 εκ...
5,00€
Κωδικός: 5132
Με τον ερχομό του Θεού στον κόσμο, τα πάντα άλλαξαν, ο άνθρωπος μπήκε στην τροχιά του Θεού, έγινε κατοικητήριο Εκείνου, και η καρδιά του μια νέα φάτνη του Χριστού...Τα κείμενα του βιβλίου αποτελούν ταπεινές προσεγγίσεις αυτής της διπλής αλήθειας, του μυστηρίου της αγάπης του Θεού που γίνεται άνθρωπο..
10,00€
ΒΙΒΛΟΣ για παιδιά ΒΙΒΛΟΣ για παιδιά
-10 % Εκτός αποθέματος
Κωδικός: 5365
Η Βίβλος της πίστης μας, η Βίβλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, δοσμένη για παιδιά.Με τρόπο γλαφυρό και όμορφο, με εικονογράφηση πλούσια και ζωντανή, τα βιβλικά κείμενα γίνονται οικεία στην παιδική ψυχή.*Το βιβλίο συνοδεύεται από 2 ψηφιακούς δίσκους (CD) όπου γίνεται παραστατικά η αφήγηση πολλών ιστοριών..
17,10€ 19,00€
Κωδικός: 5439
Ανέκδοτες «συζητήσεις» του μακαριστού, ταλαντούχου και χαρισματικού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης Παύλου για νέους και γονείς.Όπως και στο πρώτο βιβλίο με τίτλο «ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ» , κάθε σελίδα κι αυτού του βιβλίου, με απαράμιλλο τρόπο, μιλάει στην καρδιά του αναγνώστη και μάλισ..
13,50€
Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ - Η Γέννηση και τα παιδικά χρόνια του Χριστού
-20 %
Κωδικός: 5485
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε μικρούς αναγνώστες και συγκεντρώνει τα σπουδαιότερα γεγονότα της Καινής Διαθήκης. Τα γεγονότα επιλέχθηκαν με σκοπό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών και τα κείμενα έχουν αποδοθεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ευανάγνωστα, χωρίς μακροσκελείς φράσεις και δύσκολες..
4,00€ 5,00€
Η Καινή Διαθήκη - Οι παραβολές του Χριστού για παιδιά
-20 %
Κωδικός: 5487
ΟΙ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε μικρούς αναγνώστες και συγκεντρώνει τα σπουδαιότερα γεγονότα της Καινής Διαθήκης. Τα γεγονότα επιλέχθηκαν με σκοπό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών και τα κείμενα έχουν αποδοθεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ευανάγνωστα..
4,00€ 5,00€
Η Καινή Διαθήκη - Τα Θαύματα του Χριστού για παιδιά
-20 %
Κωδικός: 5486
Τα Θαύματα του Χριστού για παιδιάΤο βιβλίο αυτό απευθύνεται σε μικρούς αναγνώστες και συγκεντρώνει τα σπουδαιότερα γεγονότα της Καινής Διαθήκης. Τα γεγονότα επιλέχθηκαν με σκοπό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών και τα κείμενα έχουν αποδοθεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ευανάγνωστα, χωρίς ..
4,00€ 5,00€
Η Καινή Διαθήκη - Τα Πάθη και η Ανάσταση του Χριστού
-20 %
Κωδικός: 5488
Η Καινή Διαθήκη - Τα Πάθη και η Ανάσταση του ΧριστούΤο βιβλίο αυτό απευθύνεται σε μικρούς αναγνώστες και συγκεντρώνει τα σπουδαιότερα γεγονότα της Καινής Διαθήκης. Τα γεγονότα επιλέχθηκαν με σκοπό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών και τα κείμενα έχουν αποδοθεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ..
4,00€ 5,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 24 (2 Σελ.)
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εάν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies πατήστε το (Χ) κουμπί δεξιά.
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.