Menu
Το καλάθι σας

Βίοι Αγίων - Παρακλήσεις - Ακολουθίες


Brand: Εικονία Κωδικός: 2651
Αγιολόγιο και Εορτολόγιο της Εκκλησίας της Κρήτης - Χρυσοστόμου Παπαδάκη Αρχιμανδρίτου του Οικουμενικού ΘρόνουΕκδόσεις Ιεράς Μεγίστης Μονής ΒατοπαιδίουΣελίδες βιβλίου: 150, Διαστάσεις βιβλίου: 14x20 εκ...
11,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5009
"Υπήρξε ανώνυμος αδελφός της μονής Βατοπαιδίου. Τα ιερά λείψανά του βρέθηκαν κατά μία επισκευή του παλαιού κοιμητηρίου, εκπέμποντας άρρητη ευωδία. Το σκήνωμα του οσίου βρέθηκε σε στάση προσευχής, με σταυρωμένα τα χέρια. Είχε στο στήθος μία εικόνα της Παναγίας, που δείχνει ότι αυτόβουλα είχε φθάσει ε..
8,00€
Βίος Αγίου Σάββα του Βατοπεδινού του δια Χριστόν σαλού
Εκτός αποθέματος
Brand: Εικονία Κωδικός: 5016
Πρόκειται για την β' έκδοση του βίου που συνέταξε ο Φιλόθεος Κόκκινος,ο οποίος γνώρισε προσωπικά τον Άγιο στην Μονή Βατοπεδίου,όπου από το 1333 εγκαταβίωνε ο Άγιος Σάββας λύνοντας και την υπερεικοσαετή σιωπή του. Ο άγιος Σάββας βίωσε την υπερφυσική ασκητική ζωή,την "κατά Χριστόν σαλότητα" και κατέπλ..
7,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5018
Συνοπτικός βίος Αγίας Θεοδώρας Η οσία Θεοδώρα γεννήθηκε στην Αίγινα το έτος 812. Βρισκόμαστε ήδη στην περίοδο της εικονομαχίας, οπότε μνημονεύονται για πρώτη φορά επιδρομές των σαρακηνών πειρατών της Κρήτης στην περιοχή του Σαρωνικού κόλπου. Η Αίγινα λεηλατείται και οι κάτοικοι μεταναστεύουν. Βλέπο..
15,00€
Η ευχή της βασκανίας
Δημοφιλές
Brand: Εικονία Κωδικός: 2618
Η ευχή της βασκανίας και η ιερά προσευχή του Αγίου Κυπριανού η διαλύουσα τα μάγια..
1,50€
Μικρό Προσευχητάριο
Δημοφιλές
Brand: Εικονία Κωδικός: 2620
 "Μην αμελείτε ποτέ την Προσευχήν - πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Ιδιαιτέρως μην παραλείπετε το Απόδειπνον δια κανένα λόγον, όσον απασχολημένοι και κουρασμένοι κι αν είσθε. Πως σ' αυτές τις περιπτώσεις ανταποκρίνεσθε πρόθυμα στο κάλεσμα του τηλεφώνου, χωρίς να δυσανασχετήτε;"Γέροντας π. Επιφάνιος Θεοδ..
3,00€
Ο Άγιος Νεόφυτος ο Έγκλειστος
Εκτός αποθέματος
Brand: Εικονία Κωδικός: 5041
Βιογραφία και αναφορά στο πνευματικό έργο του μεγάλου ασκητού της των Αγίων, αγίου Νεοφύτου του Εγκλείστου, που έζησε στην Κύπρο τον 12ο αιώνα.Κατέστη τέτοιο δοχείο της Χάριτος ώστε να ονομασθεί ο «ο Χρυσόστομος της Κύπρου». Μολονότι δεν είχε την στοιχειώδη μόρφωση και παιδεία -στην Μονή της με..
3,50€
Brand: Εικονία Κωδικός: 2621
Το μικρό απόδειπνο και οι χαιρετισμοίΣελίδες: 48, Διαστάσεις: 8,5x12 εκ...
1,50€
Brand: Εικονία Κωδικός: 2624
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:- Πρόλογος- Πρωϊνή προσευχή- Εξάψαλμος- Δοξολογία μικρά- Η Προσευχή των τελευταίων Στάρετς της Όπτινα- Ακολουθία του Εσπερινού- Μικρό Απόδειπνο- Οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου- Ο Μικρός Παρακλητικός κανόνας εις την Υπεραγία Θεοτόκο- Προσευχές της Τραπέζης- Ακολουθίες της Διακαινησίμου Εβδομ..
5,00€
Κωδικός: 5419
Η Αγία, Προστάτις και Ιατρός της Μονής του Οσίου Γρηγορίου, ένα δώρο του Θεού προς την Μονή της και τους παντοιοτρόπως ασθενούντας αδελφούς, θεραπεύει, παρηγορεί και σώζει τους μετά πίστεως επικαλουμένους Αυτήν.ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:- Πρόλογος- Συμεών του Μεταφραστού, μαρτύριον της αγίας ενδόξου οσιοπαρθενομά..
6,00€
Κωδικός: 5292
Βίος και παρακλητικός κανόνας της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας και της Αγίας Αναστασίας της ΦραμακολύτριαςΣελίδες βιβλίου: 56, Διαστάσεις βιβλίου: 11,5x16,5 εκ...
2,00€
Κωδικός: 5395
Βίος και παρακλητικός κανόνας της Αγίας ΒαρβάραςΣελίδες βιβλίου: 64. Διαστάσεις βιβλίου: 11,5x16,5 εκ...
2,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 57 (5 Σελ.)
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εάν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies πατήστε το (Χ) κουμπί δεξιά.
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.