Menu
Το καλάθι σας

Αγίου Ιάκωβου Τσαλίκη - Αγίου Πορφυρίου


Κωδικός: 5425
Ακολουθία του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου. Μετά παρακλητικού κανόνος και μουσικού παραρτήματος.Σελίδες βιβλίου: 110, Διαστάσεις βιβλίου: 17x24 εκ...
5,50€
Κωδικός: 5424
Βίος και ακολουθία Οσίου Ιάκωβου Ηγουμένου Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ "Γέροντος" του εν Ευβοία -Έκδοση των Πατέρων της Ιεράς Μονής Οσίου Δαϋίδ Γέροντος - Λίμνη Ευβοίας 2018ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:- Πράξις Αγιοκατατάξεως- Έγκριση Ιεράς Συνόδου- Πρόλογος Σεβ. Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου- Βίος και Πολιτεία τ..
11,40€ 12,00€
Κωδικός: 5303
"Να γίνουμε γεμάτοι έμπλεοι Αγίου Πνεύματος. Εδώ έγκειται η ουσία της πνευματικής ζωής. Αυτό είναι τέχνη. Τέχνη τεχνών! Ας ανοίξουμε τα χέρια και ας ριχθούμε στην αγκαλιά του Χριστού. Όταν έρθει ο Χριστός, κερδίσαμε το παν! Ο Χριστός θα μεταποιήσει τα πάντα μέσα μας! Θα φέρει την ειρήνη, την χαρά,τη..
17,00€
Κωδικός: 5275
Η Αγία μας Εκκλησία επλήρωσε με μεγάλη χαρά τις καρδιές των πιστών, όταν στις 27 Νοεμβρίου του σωτηρίου έτους 2017 με θεοφώτιστη Πατριαρχική και Συνοδική Πράξη ανέγραψε στο Αγιολόγιό της, 26 χρόνια μετά την οσιακή κοίμησή του, τον μακαριστό Άγιο Γέροντα Ιάκωβο, Καθ ηγούμενο της ιστορικής Ιεράς ..
20,00€
Κωδικός: 5007
Η θεραπεία της ψυχής κατά τον όσιο γέροντα Πορφύριο - Ιερομόναχου Σάββα Αγιορείτου"Όταν ο άνθρωπος δοθεί στον Θείο Έρωτα, δέχεται εντός του τον Χριστό, τον αληθινό Ιατρό των ψυχών και των σωμάτων μας. Βρίσκει τότε ο άνθρωπος την κρυμμένη "εντός αυτού" Βασιλεία, που του χαρίστηκε δωρεάν με το Άγιο Βά..
8,00€
Κανών παρακλητικός εις τον Όσιο Ιάκωβο
Δημοφιλές Σε απόθεμα
Κωδικός: 5276
Κανών παρακλητικός εις τον Όσιο Ιάκωβο Ηγούμενο Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ του εν ΕυβοίαΠοίημα του Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. ΙωήλΣελίδες βιβλίου: 30..
2,00€
Ο Όσιος Ιάκωβος (Διηγήσεις - Νουθεσίες - Μαρτυρίες)
Δημοφιλές
Κωδικός: 5167
"Στην άνικμη πνευματικά εποχή μας η Χάρις του Θεού δεν μας εγκατέλειψε. Ανέδειξε θεοφόρους Γέροντες, για να βοηθήσουν τον λαό με τα εξαιρετικά χαρισματά τους. Ένας απ' αυτούς είναι και ο Μακαριστός Γέρων Ιάκωβος, Ηγούμενος της Μονής του Οσίου Δαυϊδ στην Εύβοια. Πασίγνωστος σήμερα, όχι μόνο στην Ελλά..
5,00€
Κωδικός: 5462
Οι άγιοι με την χριστοειδή βιοτή τους και τα υπερφυσικά θαύματά τους αποτελούν μια αποκάλυψη του Θεού στον κόσμο. Ένας τέτοιος θεογνώστης και θεοφάντωρ άγιος είναι και ο σύγχρονός μας όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης.Όλα τα στοιχεία που περιέχονται στο ανά χείρας βιβλίο είναι Μαρτυρίες πνευματικών τ..
5,00€
Ο Όσιος Πορφύριος ο Προφήτης - Μαρτυρίες
Δημοφιλές
Κωδικός: 5240
"Μωρέ τον Χριστό να αγαπήσετε. Τον Χριστό...! Και μη φοβόσαστε τίποτα. Αδιαλείπτως να προσεύχεστε. Ο Θεός δεν θέλει πολλά. Μόνο την ευχούλα να μην αφήνετε. Να μη σταματάτε να του μιλάτε. Τον Χριστό να έχετε, γιατί ζώη χωρίς τον Χριστό δεν είναι ζωή. Πάει τέλειωσε...".ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:Α) ΠΡΟΛΕΓΟΜΕΝΑΒ) ΜΑΡ..
11,00€
Ο Όσιος Πορφύριος ο Προφήτης, Μαρτυρίες - ΤΟΜΟΣ Β'
Δημοφιλές
Κωδικός: 5309
"Εγώ σας αγαπώ και προσεύχομαι για όλους. Θέλω όλους να σας βοηθήσω, αλλά δεν μπορώ. Πονάω, πονάω πολύ!''Να μην απελπιζόσαστε από τα προβλήματα, αλλά να κάνετε υπομονή και ο Θεός που σας αγαπάει πολύ, πάντα θα σας βοηθάει... γι' αυτό μη στενοχωριέστε.''Να είστε κοντά στον ΧΡΙΣΤΟ και να Τον αγαπάτε π..
11,00€
Ο Όσιος Πορφύριος ο Προφήτης, Μαρτυρίες - ΤΟΜΟΣ Γ'
Δημοφιλές
Κωδικός: 5057
"Όσο κανείς ασχολείται με τα πνευματικά, ανεβάζει την αγάπη του προς τον Χριστό. Τα πνευματικά και τα σαρκικά είναι σαν τα συγκοινωνούντα δοχεία. Όταν ανεβαίνουν τα πνευματικά, κατεβαίνουν οι σαρκικοί λογισμοί και όταν κατεβαίνουν τα πνευματικά, ανεβαίνει η σαρκική επιθυμία και γενικά τα πάθη. Τα πν..
11,00€
Ο Πάνσοφος Όσιος Πορφύριος - Μαρτυρίες (Τόμος Α')
Δημοφιλές
Κωδικός: 5491
"Όταν μέσα σου ξεσηκώνεται πόλεμος με πολύ άσχημους λογισμούς και μετά σε πιάνει στεναχώρια ήρεμα να μεταφέρεσαι νοερά κάτω από τον Σταυρό του Χριστού. Να γονατίζεις και να αγκαλιάζεις τα πόδια Του λέγοντας την ευχή. Εάν αισθανθείς να σε πλησιάζει το κακό πνεύμα, προσπάθησε να μην πιάσεις κουβέντα μ..
11,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εάν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies πατήστε το (Χ) κουμπί δεξιά.
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.