Menu
Το καλάθι σας

Υπεραγίας Θεοτόκου


Brand: Εικονία Κωδικός: 5028
"Στο βιβλίο αυτό καταγράφονται θαύματα της Υπεραγίας Θεοτόκου που έγιναν με την χαριτόβρυτο Τιμία Ζώνη της. Τα θαύματα τα περιγράφουν οι ευεργετηθέντες με επιστολές που έστειλαν στην Ι.Μ. Βατοπαιδίου. Δεν κρύβουν την Χάρη, ομολογούν την ευεργεσία...".*Από τον πρόλογο του βιβλίου.Σελίδες βιβλίου: 355..
12,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 2622
Ο Ακάθιστος ύμνος - Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία (βιβλιαράκι τσέπης)Σελίδες βιβλίου: 64, Διάστασεις βιβλίου: 8x12 εκ...
1,50€
Οι παρακλήσεις και οι Χαιρετισμοί στην Παναγία
Δημοφιλές
Brand: Εικονία Κωδικός: 2617
Οι δύο παρακλητικοί κανόνες και οι Χαιρετισμοί εις την Υπεραγία ΘεοτόκοΣελίδες βιβλίου: 64, Διαστάσεις βιβλίου: 8x12 εκ...
1,50€
Παράκληση Παναγίας Παντάνασσας
Δημοφιλές
Brand: Εικονία Κωδικός: 5048
Παρακλητικός κανών Παναγίας της ΠαντανάσσηςΙΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ - Σελίδες βιβλίου: 63..
2,00€
Παράκληση Παναγίας Παραμυθίας
Δημοφιλές
Brand: Εικονία Κωδικός: 5049
Παρακλητικός Κανών Παναγίας της ΠαραμυθίαςΙΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ..
2,00€
Κωδικός: 5245
"Σ' ένα βορειοελλαδίτικο μοναστήρι -μετά από μία αγρυπνία προς τιμήν του Αγίου Παντελεήμονα- ακούγονται αλήθειες, που ομολογεί ένας δαίμονας κατά προσταγήν της Υπεραγίας Θεοτόκου. Στους διαλόγους που γίνονται μεταξύ αυτού και του πατρός Δωρόθεου, κατ' οικονομίαν Θεού, κηρύττει ο διάβολος και εκ..
8,00€
Θεοτοκάριον - Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου
Νέο
Κωδικός: 5027
Η παρούσα έκδοση αποτελεί ανατύπωση του Θεοτοκαρίου, το οποίο εκδόθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1849 από τη Πατριαρχική του Γένους Τυπογραφία... Το σχήμα του ανά χείρας Θεοτοκαρίου μικρό και εύχρηστο, για την διευκόλυνση των πιστών που επιθυμούν να υμνούν το πανύμνητο όνομα της Παναγίας μας, εν παντ..
12,00€
Κωδικός: 5459
Θεοτοκάρια ονομάστηκαν τα βιβλία που περιέχουν συλλογές ύμνων προς την Υπεραγία Θεοτόκο.Ως "Θεοτοκάριον" της Εκκλησίας έχει καθιερωθεί αυτό που συνέθεσε ο άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης, συλλέγοντας από τα χειρόγραφα Θεοτοκάρια των Μονών του Αγίου Όρους κανόνες στους οκτώ ήχους για κάθε μέρα της εβδομ..
10,00€
Κωδικός: 5446
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:- Μικρό Απόδειπνο- Ακάθιστος Ύμνος (Χαιρετισμοί Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄)- Μικρός και Μεγάλος Παρακλητικός Κανόνας- Χαιρετισμοί εις την Κοίμηση της Θεοτόκου(Εισαγωγή – επιμέλεια: Ευάγγελος Π. Λέκκος, θεολόγος, τ. διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας)Σελίδες βιβλίου: 224, Διαστάσεις βιβλίου: 8,5x12..
4,00€
Κωδικός: 5153
Βαρνάκοβα! Το χιλιόχρονο Μοναστήρι της αφθονοπαρόχου Θεομητορικής Χάριτος είναι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου. Στο Μοναστήρι αυτό συναντιέται μια ένδοξη πολύπλευρη ιστορία με μια σπάνια φυσική ομορφιά ενός μεγάλου θαλλερού δάσους...Στην Μονή της Βαρνάκοβας λειτούργησε Κρυφό Σχο..
5,00€
Κωδικός: 5357
Το βιβλίο αυτό αφιερώνεται σε όλους εκείνους τους Χριστιανούς, που σέβονται, αγαπούν και τιμούν ορθοδόξως την Παναγία και που προσεύχονται σ' Αυτή να πρεσβεύει στην Αγία Τριάδα υπέρ της ειρήνης και της σωτηρίας όλου του κόσμου.ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:ΠΡΟΛΟΓΟΣΜΕΡΟΣ Α' - Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΜΕΡΟΣ Β' - Μ..
7,50€ 8,00€
Κωδικός: 5159
Παναγία Γοργοϋπήκοος - Ιερά Μονή Δοχειαρίου (2 τόμοι)"Η αποκάλυψη της παλαιάς τοιχογραφίας της θαυματουργού Γοργοϋπηκόου, της προστάτιδας και εφόρου της Μονής μας, το καλοκαίρι του 1996 υπήρξε το έναυσμα, για να συλλέξουμε σιγά-σιγά όλα τα σχετικά με την Ιερή Εικόνα (υμνογραφικά και άλλα κείμενα, πο..
30,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εάν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies πατήστε το (Χ) κουμπί δεξιά.
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.