Menu
Το καλάθι σας

Γέροντες - Πατέρες


Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής. Βίος – Διδασκαλία
Δημοφιλές -10 %
Brand: Εικονία Κωδικός: 5043
Ο άνθρωπος μέσα στην ιστορική του πορεία με την μεταβολή και εναλλαγή των πολιτισμικών εποχών παραμένει ο αυτός με αμαυρωμένο και ανεξάλειπτο το "κατ' εικόνα".Όσο και άν αποπροσανατολισθεί κάποιος δεν ανακαλείται απο τον υψηλό προορισμό του,που είναι αυτός του αγιασμού.Ο Γέροντας..
12,60€ 14,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5053
- Πρακτικά διορθοδόξων επιστημονικών συνεδρίων Αθηνών και Λεμεσού- Έκδοση Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου - 2007Σελίδες βιβλίου: 845, Διαστάσεις βιβλίου: 25x18 εκ. (Πανόδετο)..
16,00€
Γέροντας Σωφρόνιος - Ο Θεολόγος Του Ακτίστου Φωτός
-20 % Εκτός αποθέματος
Brand: Εικονία Κωδικός: 5054
Πρακτικά Συνεδρίου Γέροντος Σωφρονίου του Έσσεξ  O Γέροντας Σωφρόνιος αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ορθόδοξη Θεολογία και ζωή. Χαρακτηρίστηκε ως και ως . Μέσα στην σύγχυση των ποικίλων περσοναλισμών της εποχής μας, ο Γέροντας Σωφρόνιος παρουσίασε με εκπληκτική πληρότητα και σαφήνεια την , π..
16,00€ 20,00€
Γέροντες και γυναικείος Μοναχισμός
Εκτός αποθέματος
Brand: Εικονία Κωδικός: 5211
ΕΚΔΟΣΗ 2015 Στο παρών βιβλίο σκιαγραφούνται μορφές μακαρίων Γερόντων και Αγίων της Εκκλησίας μας που ίδρυσαν και ποίμαναν ή απλώς καθοδήγησαν γυναικείες Μονές. Έτσι βιογραφούνται στο παρών βιβλίο οι ενάρετοι Γέροντες Μητροφάνης Μιτσιλής, Αθανάσιος Χαμακιώτης, Φιλόθεος Ζερβάκος, Ιωσήφ ο Ησυχαστής, Ι..
32,00€
Θείας Χάριτος εμπειρίες
Δημοφιλές
Brand: Εικονία Κωδικός: 4328
ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΗΣΥΧΑΣΤΗΣΕΠΙΣΤΟΛΙΜΑΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ - ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑΣελίδες βιβλίου: 270, Διαστάσεις: 21x14 εκ., Συγγραφέας: Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός..
8,50€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5029
"Ο Γέροντας Σωφρόνιος είναι ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της εμπειρικής Θεολογίας στην εποχή μας. Τα κείμενά του, που έχουν μεταφρασθεί σε διάφορες γλώσσες, προβάλλουν ευρύτερα την αυθεντική ορθόδοξη θεολογία και προσφέρουν κατευθυντήριες γραμμές για την δυναμική προβολή της θεολογίας στην εποχή μας και τ..
6,40€
Ο Χαρισματούχος Υποτακτικός Γέροντας Εφραίμ ο Κατουνακιώτης
Εκτός αποθέματος
Brand: Εικονία Κωδικός: 5045
Ο Χαρισματούχος Υποτακτικός - Γέροντας Εφραίμ ο Κατουνακιώτης   Ο Χριστός δοξάζει (θεώνει) τους Αγίους του και αυτοί δοξάζουν την Εκκλησία Του ως γνήσια μέλη Του. Ένας από αυτούς τους θεούμενους είναι και ο αγιορείτης Γέροντας Εφραίμ ο Κατουνακιώτης,που κοιμήθηκε το 1998. Έζησε 65 χρόνια αυστ..
9,00€
Οσίων Μορφών Αναμνήσεις
Εκτός αποθέματος
Brand: Εικονία Κωδικός: 5046
Βιογραφίες συγχρόνων οσίων μορφών,εναρέτων μοναχών,που έζησαν στην Κύπρο και στο Άγιον Όρος. Τους περισσότερους από αυτούς είχε γνωρίσει προσωπικά ο συγγραφέας. Ωφέλιμο αλλά και αναγκαίο μικρό Γεροντικό στούς δύσκολους σημερινούς καιρούς της καθολικής συγχύσεως και του αποπροσανατολισμού του συγχρόν..
5,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5205
"Ψυχωφελείς συζητήσεις με Αγιορείτες Γεροντάδες"    Συζητήσεις με τον Άγιο Παϊσιο, τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό, τον Γέροντα Θεόκλητο Διονυσιάτη και άλλους σύγχρονους γεροντάδες του Άθωνος. (Κωνσταντίνου Ι. Ρώιμπα, Φιλολόγου).Σελίδες βιβλίου: 191..
10,00€
Κωδικός: 5161
Μια προσωπική μαρτυρία για την ζωντανή Εκκλησία. Η ζωή των ανθρώπων που ασκήτεψαν μέσα στον κόσμο. Η ζωή ασκητών που αγίασαν τον κόσμο. "Δεν συνηθίζω να μετακινούμαι από την μετάνοια μου, γιατί ανάπαυση μου είναι η κέλλα μου. Κάποιες όμως φορές οι υποχρεώσεις μου απαιτούν να το κάνω. Σε μια από..
32,00€ 35,00€
ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ χώρα ζώντων - Σύγχρονες μορφές της ορθοδοξίας όπως τις έζησα
-10 %
Κωδικός: 5331
"Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει βιωματικές αφηγήσεις από καθημερινές στιγμές και περιστατικά ζωής σύγχρονων μορφών του Αγίου Όρους, όπως ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος, ο Εφραίμ ο Κατουνακιώτης, ο Γέροντας Αιμιλιανός Σιμωνοπετρίτης και πολλών άλλων λιγότερο γνωστών αγιορειτών πατέρων. Πνευματικά στιγμιότυπα ..
14,40€ 16,00€
Κωδικός: 5468
Οι Αγιορείτικες κουβέντες, το τρίτο βιβλίο του πατρός Διονυσίου, είναι στηριγμένο σε προσωπικές σημειώσεις του από τις επί σειράν ετών επισκέψεις του στο Άγιον Όρος και συμπληρωμένο αργότερα από παρατηρήσεις του κατά τη διάρκεια της καθημερινής, ποιμαντικής του διακονίας. Κρύβει, δηλαδή, μέσα του έν..
12,80€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 52 (5 Σελ.)
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εάν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies πατήστε το (Χ) κουμπί δεξιά.
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.