Menu
Το καλάθι σας

Αγίου Παϊσίου


Brand: Εικονία Κωδικός: 5001
Ο βίος του γέροντα Παϊσίου για παιδιά με εικονογράφηση Όταν ήμουν περίπου δέκα χρονών, ανακάλυψα μία μέρα ότι τα τρία δάχτυλα του δεξιού μου χεριού ήταν έτσι φτιαγμένα που, όταν ενώνονταν μεταξύ τους, μπορούσαν να κάνουν και κάτι άλλο εκτός από το σημείο του Σταυρού. Αυτό που μπορούσαν να κάνουν ή..
5,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5206
Εποιήθησαν υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης και Αλμωπίας κ.κ. ΙΩΗΛ.Σελίδες βιβλίου: 78, Διαστάσεις: 17x24 εκ...
4,50€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5017
Για τον Άγιο γέροντα Παϊσιο έχουν δημοσιευθεί από διάφορους πολλά, τα οποία όμως αναφέρονται κυρίως στην διδασκαλία και στα θαύματά του. Την έλλειψη μιας συστηματικής βιογραφίας, γραμμένη μάλιστα από ένα από τα πνευματικά του παιδιά (Ιερομόναχος Ισαάκ), έρχεται να καλύψει η παρούσα έκδοση.Σελίδες βι..
15,80€ 17,00€
Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου - Λόγοι Σοφίας και Χάριτος
-15 %
Brand: Εικονία Κωδικός: 5021
  Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου-Λόγοι Σοφίας και Χάριτος-Άγιον Όρος Περιεχόμενα: Α' - Ο Θεός  ο κόσμος και ο άνθρωποςΟ άνθρωπος που απομακρύνεται από τον Θεό, δεν βρίσκει ανάπαυση ψυχική, ούτε σε αυτή την ζωή, αλλά ούτε και στην άλλη. Διότι, όποιος δεν πιστεύει στον Θεό, μένει απαρηγόρητο..
5,10€ 6,00€
Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου - Λόγοι Σοφίας και Χάριτος  Β'
-30 %
Brand: Εικονία Κωδικός: 5020
 Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου - Λόγοι Σοφίας και Χάριτος - Β'   ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΑΓΑΠΗ Η αγάπη είναι η δύναμη για να κερδίσουμε τον αδερφό μας, γιατί εάν κερδίσουμε τον αδερφό μας, τον Θεό κερδίζουμε. 2. ΑΓΝΕΙΑ Νέοι, η αγνότητα δεν έβλαψε σε τίποτα και ποτέ κανέναν, διαφυλάξτε την αρετ..
5,60€ 8,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5209
Οι επιστολές του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη, συγκεντρωμένες από τις μοναχές του Ιερού Ησυχαστηρίου - Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης. Σελίδες βιβλίου: 245, Διαστάσεις: 15x23 εκ...
7,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 2656
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:-Προλεγόμενα-Πατριαρχική και Συνοδική Πράξις-Εν τω Μικρώ Εσπερινώ-Εν τω Μεγάλω Εσπερινώ-Εις τον Όρθρον-Εις την Θείαν Λειτουργίαν-Παρακλητικός Κανών-Μουσικόν ΠαράρτημαΣελίδες βιβλίου: 128, Διαστάσεις: 18x26 εκ...
6,00€
Λόγοι Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου
Δημοφιλές
Brand: Εικονία Κωδικός: 5022
Λόγοι Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου:  -Τόμος Α' - Με πόνο και αγάπη για τον σύγχρονο άνθρωπο -Τόμος Β' - Πνευματική Αφύπνιση -Τόμος Γ' - Πνευματικός αγώνας -Τόμος Δ' - Οικογενειακή ζωή -Τόμος Ε' - Πάθη και αρετές -Τόμος ΣΤ' - Περί προσευχής..
15,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 2659
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ- ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΦΑΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ- ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ- ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ- ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ- ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΦΙΛΟΘΕΟΥ- ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΤΟΜΙΟΥ- ΣΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΝ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ- ΣΤΗΝ ΙΒΗΡΙΤΙΚΗ ΣΚΗΤΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ- ΣΤΑ ΕΡΗΜΙΚΑ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΑ- ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡ..
12,00€
Κωδικός: 5302
Στο βιβλίο θα διαβάσετε τις αναμνήσεις του Ιερομονάχου Παϊσίου, Γέροντος της Γυναικείας Ι.Μ. Αγίου Ιλαρίωνος Αριδαίας και πνευματικού τέκνου του Οσίου Παϊσίου.Ήταν το σωτήριον έτος 1970 όπου η αγαθή περί εμέ πρόνοια του Θεού οδήγησε τα βήματά μου στο Άγιον Όρος, και επισκέφθηκα για πρώτη φορά το καλ..
6,00€
Μοναχική Αφιέρωση - Λόγοι περί μοναχικής ζωής (Τόμος Α')
Νέο
Κωδικός: 5535
Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου - Λόγοι περί μοναχικής ζωής  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:- ΠΡΟΛΟΓΟΣ- ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Το νόημα της Μοναχικής ζωής- ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: Το ξεκίνημα για την Μοναχική ζωή- ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ: Περί αρχαρίων- ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ: Περί μοναχικής καθιερώσεως- ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ: Βασικές Μοναχικές αρετές- ΕΥΡΕΤΗΡΙΑ*Έκδο..
12,00€
Κωδικός: 5344
Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, την φιλτάτη πατρίδα μας, ο Θεός έδωσε πολλές ευλογίες. Η μεγαλύτερη ευλογία είναι η αγιοκατάταξη πολλών πνευματικών προσώπων, όπως του αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, του αγίου Ιακώβου του Τσαλίκη και άλλων. Εξέχουσα θέση στην σειρά αυτή των αγίων έχει ο άγιος Πα..
6,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 19 (2 Σελ.)
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εάν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies πατήστε το (Χ) κουμπί δεξιά.
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.