Menu
Το καλάθι σας

Ψυχωφελή - Πνευματικά


Άγιον Όρος -  Οικουμενισμός & Κόσμος
-15 %
Brand: Εικονία Κωδικός: 5004
Μοναχός Λουκάς Φιλοθεϊτης - "Άγιον Όρος - Οικουμενισμός και Κόσμος"   "Ως εθνικοθρησκευτική Ακρόπολη της Ρωμιοσύνης διαυγάζει ανά τα έθνη το φως το θεαυγές της αρχαίας και αδιακόπου μοναστικής παραδόσεως. Έναντι δε του Οικουμενισμού και του Κόσμου διαφεντεύει την παρακαταθήκη των αιώνων ..
11,00€ 13,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 1757
ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ ΤΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗ ...Παρόλο που ήταν διακεκριμένος ησυχαστής, ήταν ταυτόχρονα και ποιμένας που ποίμαινε τις διψασμένες για σωτηρία ψυχές. Αγαπούσε και συμπονούσε τον πλησίον. Συμβούλευε και καθοδηγούσε όσους προσέρχονταν σε αυτόν. Τούς ενέπνεε και τους ενίσχυε στην συνεχή άρ..
7,50€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5010
Ο Αββάς Ισαάκ ο Σύρος υπήρξε μέγας ασκητικός συγγραφέας. Επίσκοπος Νινευϊ και Άγιος της Εκκλησίας μας. (Η μνήμη του εορτάζεται στις 28 Σεπτεμβρίου). Αφ' ότου τα Ασκητικά του έργα μεταφράστηκαν τον Θ΄αιώνα στην Ελληνική από τους Σαββαϊτες Αββάδες Πατρίκιο και Αβράμιο κατέλαβαν την κορυφή της ασκητική..
5,00€
Βατοπαιδινές Κατηχήσεις - Γέροντος Ιωσήφ
Εκτός αποθέματος
Brand: Εικονία Κωδικός: 5014
Ο σκοπός του πνευματικού πατρός είναι η υποβοήθηση των πνευματικών του τέκνων για να κατακτήσουν βαθμιαίως την πνευματική ελευθερία,να ωριμάσουν πνευματικώς και να φθάσουν "εις μέτρον ηλικίας του πληρώματος του Χριστού". Ως μια γραπτή παρακαταθήκη προς τα πνευματικά του τέκνα προσφέρονται από τον συ..
11,20€
Εκ του Θανάτου εις την Ζωήν
Εκτός αποθέματος
Brand: Εικονία Κωδικός: 5024
Ερμηνεία και ανάλυση της θεολογικής σημασίας του μυστηρίου της θείας ενανθρωπήσεως του Χριστού, από όπου αποδεικνύεται ότι ο πραγματικός σκοπός της ζωής του ανθρώπου είναι η μετοχή του στην άκτιστη ζωή του Θεανθρώπου Χριστού.Επισημαίνεται έντονα ο χριστοκεντρικός χαρακτήρας,που πρέπει να έχει ο πιστ..
6,40€
Brand: Εικονία Κωδικός: 2655
Εκτενής Χριστιανική κατήχηση της Ορθόδοξης Καθολικής Ανατολικής Εκκλησίας - Έκδοση Ιεράς Μεγίστης Μονής ΒατοπαιδίουΣελίδες βιβλίου: 236, Διαστάσεις βιβλίου: 21x14,5 εκ...
7,40€
Η καθαρή εξομολόγηση
Δημοφιλές
Brand: Εικονία Κωδικός: 2619
Οδηγός καθαρής εξομολόγησηςΣελίδες βιβλίου: 80, Διαστάσεις: 8,5x12 εκ...
2,50€
Καινή Διαθήκη με Βυζαντινή διακόσμηση
-10 %
Brand: Εικονία Κωδικός: 5035
 Καινή Διαθήκη με Βυζαντινή διακόσμηση   ~ Για πρώτη φορά η Καινή Διαθήκη μετά από τους βυζαντινούς χρόνους σε πολυτελή έγχρωμη έκδοση. Ένα έργο εικονογραφημένο με τις μορφές των ευαγγελιστών,με επίτιτλα,πρωτογράμματα και μινιατούρες από τα χειρόγραφα Ευαγγέλια του 11ου και 14ου αιώνα,δω..
72,00€ 80,00€
Καινή Διαθήκη τσέπης Καινή Διαθήκη τσέπης
Δημοφιλές
Brand: Εικονία Κωδικός: 5034
Έγχρωμη εικονογραφημένη Καινή Διαθήκη. Με εύχρηστο σχήμα και δερμάτινη θήκη.Δ' έκδοση της Ι.Μ. Βατοπαιδίου. Σελίδες βιβλίου: 800, Διαστάσεις βιβλίου: 9x13 εκ...
32,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5040
Πρακτικά Διεθνών Επιστημονικών Συνεδρίων Αθηνών και Λεμεσού. O άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, φωστήρας της Ορθοδοξίας, συγκαταλέγεται στούς κορυφαίους Πατέρες της Εκκλησίας. Η διδασκαλία του για την θέωση του ανθρώπου και την πραγματική μετοχή στίς άκτιστες ενέργειες του Θεού εκφράζει τη..
16,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 4385
H Θεολογική ανθρωπολογία του Χριστιανισμού έχει άκρως δυναμικό χαρακτήρα. Η προοπτική της είναι απεριόριστη. Δεν εκτείνεται μόνο στο επίπεδο του κτιστού, αλλά ανοίγεται και στο άκτιστο, όπου βρίσκεται και η ολοκλήρωσή της. Η μεγαλειώδης αυτή προοπτική προσφέρεται σε κάθε άνθρωπο. Συγγραφέας: Γεώργιο..
6,40€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5204
"Το μυστήριον του θανάτου, ήτοι φοβερά οπτασία περί των δαιμονικών Τελωνίων τα οποία απαντά η ψυχή εξερχομένη εκ του σώματος, και περί Παραδείσου και Κολάσεως και Μνημοσύνων".Γρηγορίου μοναχού (Μαθητού Αγ. Βασιλείου του Νέου).Σελίδες βιβλίου: 136, Διαστάσεις: 20,5x14 εκ...
5,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 106 (9 Σελ.)
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εάν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies πατήστε το (Χ) κουμπί δεξιά.
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.