Menu
Το καλάθι σας

Ασκητικά - Αποκαλυπτικά


Aπο την Ασκητική και Ησυχαστική Αγιορείτικη Παράδοση
Δημοφιλές -20 %
Brand: Εικονία Κωδικός: 5002
Συναξάρια : Γίνεται αναφορά στον βίο, τα ασκητικά κατορθώματα, τις θείες αντιλήψεις και την διδασκαλία Γερόντων για τους οποίους βρέθηκαν αρκετά στοιχεία για να συνθέσουν ένα συνοπτικό συναξάρι. Περιστατικά : Σ΄αυτήν την ενότητα καταχωρούνται θαύματα εμφανίσεις Αγίων ή δαιμόνων, πτώσεις και πλάνες..
17,60€ 22,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5011
Η Ορθόδοξη χριστιανική άσκηση, η οποία ποτέ δεν πρέπει να λειτουργεί ως αυτοσκοπός,είναι το κύριο και απαραίτητο μέσο που θα οδηγήσει στην εξυγίανση της ανθρωπίνης προσωπικότητος συνεργία της Θείας Χάριτος.Η άσκηση των αρετών δεν είναι μια απλή υπόθεση για τον χριστιανό, αλλά αποτελεί την "τέχνη των..
4,30€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5012
Στο νοητό στερέωμα της Εκκλησίας μας πολλοί υπέρλαμπροι αστέρες, δηλαδή γνωστοί άγιοι, ανήκουν στην τάξη των λαϊκών. Εκτός από τους μάρτυρες και τους νεομάρτυρες, που στην πλειονότητά τους ήταν λαϊκοί, υπάρχουν και πολλοί λαϊκοί άγιοι. Η αγιότητα, λοιπόν, δεν είναι προνόμιο και αποκλειστικότητα των ..
9,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5013
ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΣΚΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 2012 Σελίδες Βιβλίου: 384..
9,00€
Περί συντελείας και αντιχρίστου
Δημοφιλές
Brand: Εικονία Κωδικός: 5051
Αν και πάντοτε τα έσχατα για τον χριστιανικό κόσμο -και όχι μόνο- αποτελούσαν μια κύρια ενασχόληση,στην σημερινή όμως εποχή καθίσταται επιτακτική λόγω των σημείων των καιρών. Στο παρόν βιβλίο περιέχονται διδασκαλίες των Αποστόλων και Πατέρων της Εκκλησίας περί συντελείας του κόσμου και του Αντιχρίστ..
6,50€
Κωδικός: 5396
Η μεγαλύτερη και καλύτερη συλλογή Προφητειών γι' αυτά που πρόκειται να συμβούν. (Συγγραφέας: Δημήτριος Παναγόπουλος)ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:Πρόλογος (σελ.3)Γεγονότα προβλεφθέντα το 1053 μ.Χ. (σελ.5)Προφητεία του Αββά Μωϋσέως του Αιθίοπος περί των Μοναχών της εσχάτης γενεάς (σελ.6)Χρησμός Στεφάνου Αλεξανδρείας 7..
5,50€
Κωδικός: 5246
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΥΛΑΒΙΚΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Άθελα του και σε πάρα πολύ μικρή ηλικία, ο μικρός Γιωργάκης, βρίσκεται στο Θιβέτ. "Αφιερώνεται", από τον καπετάνιο παππού του, σε βουδιστικό μοναστήρι. Για δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια υπηρετεί την ..
10,00€ 10,50€
Ασκητές Μέσα στον Κόσμο (Γ' Τόμος)
Δημοφιλές
Κωδικός: 5203
...Ο παρών Γ' τόμος των Ασκητών μέσα στον κόσμο περιέχει είκοσι τέσσερις βιογραφίες. Οι οκτώ βιογραφούμενοι ήταν ιερείς έγγαμοι, εννέα ήταν γυναίκες απλές και αγράμματες και οι υπόλοιποι επτά ήταν άνδρες.Την ευχή τους να έχουμε και να αξιωθούμε να αγαπήσουμε, όπως αυτοί τον Θεό και να κάνουμε και εμ..
9,00€
Κωδικός: 5392
Διάλογοι, ήτοι Βίοι και θαύματα των εν Ιταλία οσίων και περί εξόδου ψυχών και αιωνιότητος – Βιβλία τέσσερα σε ακριβή μετάφραση στα Νέα Ελληνικά υπό ιερομονάχου ΙωάννουΠεριέχονται διηγήσεις – θαυματουργίες αγίων ανδρών του 6ου κυρίως αιώνος στην Κεντρική Ιταλία, θαυμαστά περιστατικά, οράματα και θείε..
12,00€
Δια να μη πλανηθούμε από τον Αντίχριστον
Εκτός αποθέματος
Κωδικός: 5300
Τα σημεία των καιρών μας φωνάζουν ότι ζούμε σε αποκαλυπτικούς και καταλυτικούς καιρούς και εκπληρώνονται εκείνα που το Άγιο Πνεύμα έχει προφητεύσει για τις ημέρες μας. Η γενική αποστασία και αμετανοησία όλων μας σχεδόν μαρτυρεί πως μας διέπει το κοσμικό και αντίχριστο φρόνημα, που είναι αντίθετο με ..
6,00€
Κωδικός: 5489
Επισημάνσεις σε καίρια ζητήματα Πίστεως και ηθικού βίου - Π. Αθανασίου ΜυτιληναίουΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:- Ομιλία εις την Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου (Κεφαλ 2, στ. 13-15)- Ομιλία 14η εις την Αποκάλυψη- Αποσπάσματα από την 18η ομιλία εις την Αποκάλυψη, κεφ. 2, 24-25- Μέρος από την 23η ομιλία στην Α..
5,00€
Κωδικός: 5214
"Μακάριος ο αναγιγνώσκων και οι ακούοντες τους λόγους της προφητείας και τηρούντες τα έν αυγή γεγραμμένα’ ο γάρ καιρός εγγύς."103 απομαγνητοφωνημένες ομιλίες του π. Αθανασίου Μυτιληναίου, πάνω στο βιβλίο της Αποκαλύψεως (Έκδοση Ιεράς Μονής Κομνηνείου - Στόμιο Λαρίσης)Σελίδες βιβλίου: 440, Διαστάσεις..
12,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 22 (2 Σελ.)
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εάν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies πατήστε το (Χ) κουμπί δεξιά.
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.