Menu
Το καλάθι σας

Διάφορα βιβλία


Μνήμες του Ποντιακού Έπους 1913-1922
-20 %
Brand: Εικονία Κωδικός: 5039
Η έκδοση του κειμένου του Παντελή Αναστασιάδη «Μνήμες του Ποντιακού Έπους» 1913-1922, αποτελεί ελάχιστη συμβολή στην ανάδειξη του εγκλήματος της γενοκτονίας εναντίον των Ελλήνων και κυρίως της αντίστασης, που όχι μόνο συνέχισε την παράδοση των Ελλήνων ενάντια στη βία, αλλά έδωσε τη δυνατότητα σ..
6,40€ 8,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5047
Ένα μοναδικό κειμήλιο προς λειτουργική χρήση, που αναδεικνύει την διαχρονικότητα της βυζαντινής μουσικής. Η μουσική αυτή έκδοση συνιστάται στην αντιγραφή του κώδικα 1601 από την βιβλιοθήκη της Μονής Βατοπαιδίου και έγινε με την βοήθεια διακεκριμένων κωδικογράφων. Γραφέας του είναι ο σπουδαίος κωδικο..
21,00€
Brand: Εικονία Κωδικός: 5050
Οι περιοδείες του Αποστόλου Παύλου στην Ελλάδα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό σε πολλές γλώσσες (Russian, English, Francais, Italiano, Spanish, German)..
10,00€
«Ρωμηοσύνη: Το Οδοιπορικό της Ρωμανίας-Βυζαντίου»
Δημοφιλές
Κωδικός: 5252
«Ρωμηοσύνη: Το Οδοιπορικό της Ρωμανίας-Βυζαντίου»Τὸ νέο συναρπαστικὸ βιβλίο τοῦ Ἠλία Δ. Καλλιώρα, συγγραφέα, καθηγητή, πρώην βουλευτὴ καὶ συμβούλου ἐκδόσεως τοῦ Στύλου Ὀρθοδοξίας.Μὲ τὴν ἔμπειρη γραφίδα του ὁ συγγραφέας ἀπὸ τὸ πρόλογο μέχρι καὶ τὸν ἐπίλογο κρατᾶ ἐντονώτατο τὸ ἐνδιαφέρον τοῦ ἀναγνώστη..
10,00€
Κωδικός: 5504
"Ένα βιβλίο για την άμυνα ή την επίθεση, τη διπλωματία ή τη μεγαλοφυία του Αγίου Ιωάννου Γ’ Δούκα Βατάτζη αλλά κυρίως για την αγιότητα και τη μακαρία μανία του να φέρει πίσω την Κωνσταντινούπολη στην αγκαλιά του Ελληνισμού μετά τις δραματικές μέρες του 1204.Τόσο πολύ τον αγάπησαν που τον είπαν «Ο Πα..
14,50€
Κωδικός: 5373
"Γι' αυτό ακριβώς, όχι μόνο αγανακτούμε και δεν συμφωνούμε, όχι μόνο αντιδρούμε και διαφωνούμε, αλλά και ομολογούμε, ότι οφείλουμε να αποχωρήσωμε ως έθνος από τη συμμαχία των δυτικών εθνών, από την ΕΕ, και να μετανοήσωμε. Αρνούμεθα, λοιπόν, να παραλάβωμε την ΚΠ, που προωθούν τα Ευρωπαϊκά νεοταξικά κ..
5,00€
Ευλογημένο Καταφύγιο - Φώτης Κόντογλου
-10 %
Κωδικός: 5036
"Οι άνθρωποι βρίσκονται σε ακατάπαυστη κίνηση, σαν μανιακοί. Άλλοι τρέχουνε από δώ, άλλοι από κεί. Όλοι βιάζονται. Δοξάζω τον Θεό, άμα δω κανέναν να πορεύεται ήσυχα, χωρίς να βιάζεται!... Άλλοι τρέχουνε λαχανιασμένοι να πιάσουνε τη χρυσή ρόδα, που την κυλά μπροστά τους ο διάβολος, που τον λέγανε οι ..
16,20€ 18,00€
Κωδικός: 5495
Η ανάσταση της Πατρίδας μέσα από μια αληθινή – άμεση Δημοκρατία βασισμένη στο Ευαγγέλιο. Ένα εναλλακτικό πολίτευμα που δίνει φως και ελπίδα σε μια Πατρίδα αναστημένη και ελεύθερη, με κεφαλή τον Χριστό"Αν υπήρχε ένα πολίτευμα δομημένο έτσι, ώστε να τιθασεύει την ανθρώπινη αδυναμία και το πάθος που γε..
12,00€
Κωδικός: 5328
"Είναι χαρακτηριστικό δύο εικόνες, δύο οράματα του προφήτου Ησαϊα και του προφήτου Ιεζακιήλ, δύο οράματα που το κάθε ένα ήταν και μια κλήση εις το προφητικό αξίωμα του αντιστοίχου προφήτου. Έχουν δύο θαυμαστές εποπτείες-θεοφανείες του θρόνου της δόξης του Θεού, επί του οποίου εκάθητο ο Κύριος. Και ο..
12,00€
Κωδικός: 5308
ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 1991-1996 (Υπό Κωνσταντίνου Παπαγιάννη Πρωτοπρεσβυτέρου)Περιεχόμενα:- Πρόλογος- Έννοια και χρησιμότης της ιεράς ιστορίας- ΓΕΝΕΣΙΣ- ΕΞΟΔΟΣ- ΛΕΥΪΤΙΚΟΝ- ΑΡΙΘΜΟΙ- ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΗ- ΚΡΙΤΑΙ- ΡΟΥΘ- ΒΑΣΙΛΕΙΑΙ- ΙΩ..
18,00€
Κωδικός: 5297
Ο Ιωάννης Γ' Δούκας Βατάτζης: Ο συμπατριώτης μας αυτοκράτορας, διπλωμάτης, στρατιωτικός και Άγιος."Το βιβλίο του Ι. Σαρσάκη αποτελεί ξεχωριστή προσπάθεια επανασύνδεσης με την ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, την Ελληνικότητα και τη Θρακικότητά μας, την Εβρίτικη παράδοση και ιστορία, που από το παρελθ..
12,00€
Κωδικός: 5146
ΚΟΛΛΥΒΑΔΕΣ - Μακάριος Νοταράς, Αθανάσιος Πάριος, Νικόδημος Αγιορείτης...Ο δεσμός των πιστών με την  Εκκλησία είχε ατονήσει για πολλούς λόγους, είχε τυποποιηθεί, όπως συμβαίνει και στις ημέρες μας. Το Σώμα του Χριστού είχε παύσει να έχει ενεργό παρουσία στη ζωή της κοινωνίας και στη διαμόρφωση π..
8,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 26 (3 Σελ.)
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εάν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies πατήστε το (Χ) κουμπί δεξιά.
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.